Betisoare parfumate cu uleiuri esentiale ale Ingerilor - Uriel (10buc)

Fiore D'Oriente
26,99 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: FD44 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Arhanghel Uriel - Intelect, inspirație, magie divină, rezolvarea problemelor Uriel este un arhanghel înțelept care este cunoscut pentru intelectul său, capacitatea de a stârni inspirația, pentru abilitățile sale de rezolvare a problemelor și cunoașterea magiei divine. În Biblie, Uriel a fost cel care l-a avertizat pe Noe despre potop și i-a ajutat să aducă oamenilor cunoștințele despre alchimie și manifestare. Dacă sunteți blocați pentru idei și aveți nevoie de ajutor pentru rezolvarea problemelor, atunci Arhanghelul Uriel este arhanghelul care vă solicită ajutorul. Este puțin probabil să vezi scântei sau sclipiri de culoare, așa cum ai face cu alți arhangheli, întrucât Uriel preferă să ajute într-un mod mai subtil. Arhanghelul Uriel este, de asemenea, asociat ca fiind o sursă de ajutor în perioadele de probleme, cum ar fi dezastrele naturale. Arhanghelul Uriel poartă o rază de aur și violet.
Numele lui Uriel înseamnă „Foc al lui Dumnezeu” sau „Lumină a lui Dumnezeu” sau „Dumnezeu este Lumină” și, din moment ce numele lor descriu misiunea și poziția lor, Uriel este să ne ajute să ne lumineze drumul. El poartă cunoașterea supremă a tot ceea ce este. Este un profesor minunat și îndrumător cu multă înțelepciune, dragoste și dezvoltare spirituală și creștere de împărtășit. Are multe de oferit aspirantului pe calea către un drum mai bun și ne ajută să experimentăm totalitatea unei călătorii. El aduce un aspect dimensional superior călătoriei ființei umane. Cere-i să fie mentorul și ghidul tău și să-ți evidențiezi lecțiile de viață. El vă poate oferi o înțelepciune deosebită și informații suplimentare, astfel încât să puteți lua decizii informate și încrezătoare. Culorile lui sunt roșu, violet și auriu; este un alchimist maestru, vrăjitor al înțelepciunii spirituale și al înțelegerii. El lucrează ușor cu cei care caută calea iluminării. El ajută să ne aducă putere și compasiune pe măsură ce atingem pacea în interiorul și propria noastră înțelegere spirituală. Invită-l pe arhanghelul Uriel să-ți evidențieze gândurile și acțiunile tale pentru a fi în integralitate cu credințele tale.
Găsirea păcii tale cu Arhanghelul Uriel
Pacea nu este doar un obiectiv global, ci și un obiectiv interior; căci atunci când găsești pacea, poți crea pace în lumea ta. Când toate aspectele ființei tale sunt în armonie între ele, atunci când ești în pace. Când mintea, corpul și sufletul tău lucrează împreună ca unul, atunci sunteți unul cu Universul și sunteți în pace. Și oh, cum îți dorești să fii mereu în această stare de binecuvântare pe care o găsești ocazional la adunările tale spirituale și în momentele vieții tale, și de ce este atât de greu să păstrezi această stare când te întorci în lumea și joburile „obișnuite”. , înfruntând responsabilitățile vieții de zi cu zi. Spunem că nu așa trebuie să fie sau să rămână, alegerea este în întregime a ta. Căci în interiorul fiecăruia dintre voi este puterea de a schimba cursul istoriei tale și modul în care îți trăiești viața.
Uriel - Arhanghel caracterizat printr-o energie cu siguranță bărbătească și autoritară. El ne ajută să ne aducem lumină în călătoria noastră, în cea mai complexă situație, de asemenea, atunci când suntem descurajați sau disperați. Atunci când inima noastră decide în cele din urmă să ceară ajutor, Uriel zboară în ajutorul nostru și ne aduce alinare. Uriel ne poate ajuta, de asemenea, să înțelegem concepte complexe și să le exprimăm în cel mai bun fel, o calitate care poate fi extrem de utilă în timpul examenelor de orice tip, deoarece sentimentul de pregătire atenuează stresul care este adesea prezent în timpul testelor.
Numărul de bețisoare: 10.
Lungimea betisorului: aproximativ 23 cm.
Timp de ardere pe băț: 65 - 80 minute.
Țara de origine: Fabricat în Italia.

Cantitate: 10 buc

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!