Bețișoare Chakra Nr. 3 - Manipura - Fiore D'Oriente

Fiore D'Oriente
nou
29,99 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: FD3 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Betisoare parfumate pentru Chakra numarul 3 - Manipura
Cantitate: 10 buc / parchet - 20g
Fiore D'oriente a creat aceste betisoare aromate la o calitate foarte mare, naturale, fara chimicale, fara produse modificare genetic, fara parfumuri sintetice. Betisoarele sunt facute 100% natural, in India si sunt lucrate dupa o tehnica unica in care se asculta mesaje vibrationale in timp ce se lucreaza la ele. 
Cand se folosesc aceste betisoare?
CHAKRA N°3 - MANIPURA
  • Pentru a crește stima de sine
  • Pentru a crește eficiența
  • Pentru a scăpa de frustrare sau furie
  • Cererile de angajare sau avansarea în carieră
  • Pentru a lua inițiativă
  • Abilitatea de a face față unor situații dificile
  • Dezechilibrul acestei chakre
SEMNIFICAȚIE: "Cercul orașului bijuteriilor", "bijuterie lucioasă".
LOCALIZARE: zona buricului, de la regiunea epigastrică până la regiunea hipogastrică.
CORELAȚIA FIZICĂ: Funcția digestivă (în special stomacul, ficatul, vezica biliară, intestinul subțire, pancreasul), plexul solar, diafragma, mușchii voluntari, ochii.
EGO: Formă, aspect, imagine, rol. Eul se identifică cu aprecierea sa și a statutului său social.
ELEMENT: Foc. Caracteristica dominantă este expansiunea și strălucirea.
CULOAREA: Predominant: GALBEN. Complementar: VIOLET.
ACTIVITATE: Bucurie, inspirație, claritate a judecății, logică, optimism, capacitate de organizare, auto-control, conștientizare. Energie și coordonare în mușchi. Activitatea negativă include încăpățânarea, lașitatea, tendința de a critica excesiv pe ceilalți, comportamentul conflictual, egocentrismul
ALTE CALITĂȚI: stima de sine, asertivitatea, abilitatea de a actiona eficient, examene, cariera, forța reactivă, curaj. Depășirea obstacolelor, furiei și frustrării. Simțul vederii.
DOMENII DE INTERES: Combustia (care genereaza energie), radianța si expansiunea, legea superioara; "Locul" trezirii, dorința de nemurire și nemărginire.
PROBLEME LEGATE DE SĂNĂTATE: Probleme legate de digestie; dureri, tulburări sau alte funcții ale stomacului, ficatului, vezicii biliare, pancreasului, intestinului subțire; tulburări metabolice. În special ulcere, pancreatită, icter, diabet, ficat slab. Respirație inegală, redusă sau blocată. Probleme de vedere. Complex de inferioritate, comportament paranoic, comportament automatizat, megalomania, perfecționismul, fobia socială, frica de scenă, teama de a fi criticat, excesul de ambiție, comportamentul compulsiv-agresiv, dorința de a domina, mecanismele de protecție puternice.
SIMBOLURI: triunghi inversat, simbolul pământ - foc; focul, în special focul de tabără; coloana, tulpina; triunghiul și busola și instrumentele de măsurare în general: lampa; cureaua, banii; sare; cornul; berbecul.
VISE: Temele recurente privind rolul și forma, adică despre substanțialitatea și natura reală a Eului. De exemplu, lucrați la un loc de muncă care nu este cel sortit sau având un rol diferit, desfășurearea unei opere meritorii și valoroase din punct de vedere social sau poate contrariul. În acest tip de vis, există, de obicei, ceva care nu se mișcă, o senzație de inadecvare. De asemenea, vise în care fața și corpul vostru sunt diferite de cele ale voastre și complet nerecunoscute, dacă nu chiar de sex opus, susținând examene, fiind centrul atenției și simțindu-vă jenat și neliniștit.
STARE MENTALĂ POZITIVĂ: Prudență, traditie, veselie.
STARE MENTALĂ NEGATIVĂ: Zgârcenie.
REECHILIBRARE:
PRODUSE ALIMENTARE: Alimente cu consum ridicat de energie, în special glucide (amidon, zaharuri sau carbohidrați), grăsimi, cafea, alcool, stimulente în general.
EXERCIȚII DE YOGA: DHANURASANA (poziția arcașului), ARDHA NAVASANA
(semi-barcă), PARVOTTANASANA (întins pe o parte).
RESPIRAȚIA: Practica respirației abdominale - culcat, în picioare și așezat, pentru a stimula și masaj întreaga zonă de la pubis la diafragmă.
MASAJ: Aplicați sau solicitați cuiva să aplice Chakroil nr. 3 (diluat în ulei de jojoba sau de migdale, de obicei 1:10) prin masaj pe părțile corpului legate de chakră (vezi protocolul profesional adecvat).
VIZUALIZARE: Culoarea galbenă pentru câteva minute, poate cu ajutorul unui stimul vizual.
PRACTICĂ: Relaxarea ochilor și a vederii.
AFIRMAȚIA: "Voința necesită conștientizare. Dorințele mele se realizează natural și complet. "
CHAKROIL: Aplică Chakroil nr. 3, cu moderație pe încheietur și punctele specifice chakrei.
BEȚIȘOARELE CHAKRA: Aprindeți bețișoarele corespunzătoare periodic, în timpul activităților, exercițiilor sau meditației conexe.
SĂPUN PRODUS MANUAL CHAKRA: Curățați zilnic cu săpunul corespunzător.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!