Bețișoare Chakra Nr. 6 - Ajna - Fiore D'Oriente

Fiore D'Oriente
nou
29,99 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: FD6 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Betisoare parfumate pentru Chakra numarul 6 - Ajna
Cantitate: 10 buc / parchet - 20g
Fiore D'oriente a creat aceste betisoare aromate la o calitate foarte mare, naturale, fara chimicale, fara produse modificare genetic, fara parfumuri sintetice. Betisoarele sunt facute 100% natural, in India si sunt lucrate dupa o tehnica unica in care se asculta mesaje vibrationale in timp ce se lucreaza la ele. 
Cand se folosesc aceste betisoare?
CHAKRA N°6 - AJNA
  • Mintea atenta si clara
  • Pentru studiu, pentru concentrare și pentru meditație
  • Pentru a vă concentra și relaxa mintea
  • Presiune mentală
  • Dezechilibrul acestei chakre
CONȚINUT: "Cerc de putere iluminată"; "Centru de comandă". LOCALIZARE: Centrul capului, în partea de sus a bulbului rahidian la înălțimea frunții.
CORELAȚIA FIZICĂ: Sistemul nervos central și periferic, hipofiza sau glanda pituitară, anterior cu centrul sprâncenelor, ochiul stâng, podul nasului, posterior cu bulbul rahidian.
EGO: Eul se manifestă ca identificare cu funcțiile minții. Conștiința se exprimă ca înțelegere, intuiție, capacitate extrasenzorială, creativitate psihică, iar Eul se manifestă prin identificarea acestor abilități.
CULOARE: Predominant: INDIGO; complementar: GALBEN-PORTOCALIU.
ACTIVITATE: Comunicarea cu aspecte mentale profunde. Meditație, contact cu energia cosmică, concentrare, imaginație, intuiție, calm, echilibru, sinteză. Activitatea negativă include vanitatea, mândria, prezumția, înșelăciunea, visuri fără rezultat.
ALTE CALITĂȚI: Viziune interioară, luciditate, atenție, concentrare, relaxare mentală, clarvedere. Al șaselea simț.
DOMENII DE INTERES: Dirijarea si comanda armonioasă a nivelelor inferioare. Înțelegerea (deveniți conștienți prin cunoaștere directă sau prin procese logice), intuiție (cunoașterea directă prin intermediul canalului celei de-a șaptea chakre), abstracție (funcționarea mentală prin simboluri, absența referinței sensului), memorie (ține evidența evenimentelor trecute), facultate extrasenzorială (acces la dimensiuni deosebite spațiu-timp). Abilitatea de a relaționa între interior și exterior, Sine și lumea exterioară. Auto-realizare.
PROBLEME LEGATE DE SĂNĂTATE: Migrene, dificultate de atenție și de concentrare, tensiune oculară, tinitus, vedere încețoșată, labirintită, cădere nervoasă, greutate a capului, probleme de vedere, sinuzită, tremurături. Nevroză, coșmaruri, patologii psihologice în general, confuzie, senzație de gol.
SIMBOLURI: Triunghi, aripi, balanțe, culori, coarne, fulgere, lumină,
ochi, trident, cap, sanctuar.
Visele și viziunile privind trecutul rasei umane sau o parte a acesteia, sau prezentul sau viitorul. Vise simbolice profetice și revelative.
STARE MENTALĂ POZITIVĂ: Speranță. STARE MENTALĂ NEGATIVĂ: Aroganță.
REECHILIBRARE
NUTRIȚIE: Prana subtilă de la lumina soarelui absorbită prin ochi, piele și mucoase, simțul olfactiv și respirație, vizualizare mentală și prin bolta palatină în timpul mestecării alimentelor.
EXERCIȚII DE YOGA: TRIPADASANA (postura trepied), KAPALASANA (“craniul”), PADMASANA (postura lotus), VAJRASANA (postura fulger) RESPIRAȚIE: Practicați respirația completă pentru câteva minute în fiecare zi. Respirația completă permite integrarea energiei tuturor chakrelor.
MASAJ: Aplicați sau solicitați cuiva să aplice Chakroil nr. 6 (diluat în ulei de jojoba sau de migdale, de obicei 1:10) prin masaj pe părțile corpului legate de chakră (consultați protocolul profesional adecvat).
VIZUALIZARE: Culoarea INDIGO pentru câteva minute, poate cu ajutorul unui stimul vizual.
EXERSARE: Concentrați-vă pe un punct, un obiect, un concept sau o calitate divină. Înregistrați coincidențele și exersați-vă abilitățile intuitive.
AFIRMAȚIE: "Îmi urmez intuiția, care îmi va arăta întotdeauna cea mai bună cale de urmat. Îmi pătrund gândurile cu lumina adevărului și acestea se transformă în flori, curcubeu și fântâni de lumină strălucitoare”
CHAKROIL: Aplicați Chakroil nr. 6, cu moderație pe încheieturi și pe punctele specifice ale chakrei.
BEȚIȘOARELE CHAKRA: Aprindeți bețișoarele corespunzătoare periodic, în timpul activităților, exercițiilor sau meditației conexe.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!