Betisoare parfumate cu uleiuri esentiale ale Ingerilor - Chamuel (10buc)

Fiore D'Oriente
26,99 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: FD38 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Numele Arhanghelului Chamuel înseamnă „Cel care îl vede pe Dumnezeu” sau „Cel care îl caută pe Dumnezeu, dorința lui Dumnezeu” Unii îl numesc Archangl Camuel, începând cu C sau K, chiar și cu Kh.
În faimoasa lucrare a lui Dionisie Areopagitul, precum și în Ierarhia Sfinților Îngeri și alte lucrări, Arhanghelul Chamuel este unul dintre cei șapte Arhangheli principali, unul dintre cei șapte Îngeri găsiți în jurul lui Dumnezeu.
De obicei el este inclus pe lista celor șapte Arhangheli importanți ca Îngerul adorației, ca unul dintre cei care se închină lui Dumnezeu, care ne ancorează în esența Iubirii divine. El ne umple de dragoste și apreciere pentru toate darurile pe care le primim în fiecare viață.
Arhanghelul Chamuel este unul dintre cei zece Arhangheli sephiroth ai Cabalei, ceea ce înseamnă că el guvernează o cale a Arborelui Sephiroth al vieții (o explicație mistică a Creației). El este, de asemenea, în tradiția Cabalei, unul dintre cei zece (de fapt nouă) Arhangheli ai Lumii Briah (Lumea Creației sau Lumile care formează Arhanghelul).

Descrierea Arhanghelului Chamuel
Arhanghelul Chamuel este un foarte bun prieten al Arhanghelului Jophiel, care ține adesea sfaturi și acționează împreună. În multe întâlniri îngerești sunt împreună, pregătesc și prezintă materiale împreună, răspunzând la întrebări. Adesea se plimbă, glumesc, râd și fac diverse lucruri împreună, acțiuni legate de misiunea lor și de viața îngerilor.
Arhanghelul Chamuel acționează împreună cu Arhanghelii Jophiel și Michael în acele situații care implică îndepărtarea energiilor scăzute, dezarmonice din corpurile subtile și aurele umane. Arhanghelul Chamuel este foarte frumos, plin de har, iubitor și blând; prezența lui este percepută ca fiind foarte plăcută și suavă.
Unele ființe îl văd adesea la nivelul subtil îmbrăcat cu o haină catifelată roz-portocaliu, ținând în mână o floare foarte frumoasă, o ramură lungă, verde, cu multe ramuri mai mici, fiecare plină cu flori mici albe sau roz.
Uneori, Arhanghelul Chamuel apare îmbrăcat într-o frumoasă haină catifelată de un verde pal.
În unele scrieri îngerești se spune că pentru a aprofunda comuniunea cu Arhanghelul Chamuel ar trebui să lucrăm cu „piatra văzătorului roz”.
Numărul de bețisoare: 10.
Lungimea betisorului: aproximativ 23 cm.
Timp de ardere pe băț: 65 - 80 minute.
Țara de origine: Fabricat în Italia.

Cantitate: 10 buc

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!