Apa de trandafir de Damasc 100 ml TrioVerde

Trio Verde
25,00 Lei
In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 10342 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Apă de Trandafir de Damasc - Bio
Apa de TRANDAFIR de DAMASC BIO este un ingredient minunat, excepțional de blând, cu importante beneficii pentru piele. Aceasta ajută la reducerea roşeţii și la calmarea pielii iritate după expunerea la soare. Aceste proprietăți o recomandă persoanelor cu piele sensibilă. Este un foarte bun demachiant și ajută la curățarea tenului şi la diminuarea excesului de sebum, prevenind astfel încărcarea pielii și apariția coșurilor. Proprietățile astringente o recomandă ca soluție tonică ajutând la închiderea porilor. Este potrivită tuturor tipurile de piele. Hidratează și echilibrează nivelul pH-ului, având efect anti-îmbătrânire.
Descriere
În timp ce există peste 7.000 de soiuri de trandafiri în întreaga lume, doar câteva sunt cunoscute ca trandafiri purtători de ulei ce pot fi utilizați pentru producerea apelor de trandafir de înaltă calitate.
Trandafirul de Damasc este originar din Orientul Mijlociu, numele său făcând referire la orașul Damasc, capitala Siriei. Trandafirului de Damasc este foarte apreciat în industria cosmeticelor și a parfumurilor și este astăzi cultivat în principal în Maroc, Turcia, India, Iran și Bulgaria.
Trandafirul de Damasc bulgăresc (Bulgara Rosa Damascena) este renumit ca fiind cel mai bun trandafir purtător de ulei, cunoscut în intreaga lume pentru mai mult de 330 de ani. În special, trandafirul cultivat organic în "Valea Trandafirilor" din Bulgaria are cele mai multe beneficii pentru sănătate și frumusețe. Această regiune are climatul și solul cel mai potrivit pentru a cultiva această specie de trandar.
Are proprietăți antivirale, antiseptice și dezinfectante. Menține echilibrul pH-ului, stimulează procesele de regenerare și are un efect calmant în tratarea iritațiilor, a roșeții și a arsurilor solare.
Prin pulverizare oferă un efect răcoritor local. Echilibrează și îmbunătățește starea de spirit având efect liniștitor în stările de nervozitate. Apa de trandafir este privită ca un sedativ ușor și antidepresiv.
Este potrivit pentru pielea normală și uscată, matură sau sensibilă. Un foarte bun demachiant, curăță tenului de impurități și eliminâ excesul de sebum, prevenind apariția coșurilor. Proprietățile astringente o recomandă ca soluție tonică ajutând la închiderea porilor.
Ingrediente
AQUA, ALCOHOL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, GERANIOL, CITRONELLOL (Apă florală de trandafir de Damasc)

Țara de origine: Bugaria
Cantitate: 100 ml.
Ambalaj: Recipient plastic brun cu pulverizator
Utilizare
Pentru față, corp și păr
Se aplică nediluat prin pulverizare, direct pe față, corp sau păr, ca tonifiant sau parfumant. Pentru demachiere, se aplică apa florală pe o dischetă cosmetică, apoi se curăţă tenul.

Cantitate: 100 ml

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!