Ulei de cocos extravirgin ecologic/BIO 220ml/200g Niavis

Niavis
-9%
19,00 Lei   17,29 Lei
Momentan indisponibil
Cod Produs: 10222 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/BIO 200g/220ml
Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.
Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.
Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.
Proprietăți și beneficii
Produs VEGAN Fară GLUTEN 100% NATURAL Fără ALERGENI Produs RAW Fair Trade
Uleiul de cocos are numeroase proprietăți nutritive (Vitamina-E, vitamina K și minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent în oxidare, rezistent la râncezire, având o durată de valabilitate destul de mare, de până la câțiva ani.
Ingrediente:
100% ulei de cocos ecologic extra virgin, obținut prin presare la rece
Informatii nutritionale / 100g:
Energie: 3683kj / 896Kcal
Grasimi: 99g din care
-acizi grasi saturati 93g
-acizi grasi monosaturati5.3g
-acizi grasi polisaturati 0.8g
Proteine <0.1g
Carbohidrati <0.1g
Fibre 0.6g
Calciu 2.25mg
Sare <0.02g
Despre uleiul de cocos
Uleiul nostru de cocos provine din Filipine, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt si parte din istoria si cultura locala. Culturile de palmier de cocos sunt versatile, deoarece ofera atat binecunoscutul fruct de cocos, cat si apa de cocos revigoranta, inclusiv coaja dura fibroasa si frunzele mari ce pot fi folosite atat in procesul de gatit la cuptor, cat si ca sursa de materiale textile. La acestea se alatura pretiosul ulei de cocos bogat si nutritiv, folosit atat la gatit cat si in scopuri cosmetice si medicina traditionala.
Cum se obține uleiul de cocos
Nucile de cocos din care se produce uleiul nostru de cocos sunt cultivate pe plantatiile organice din Filipine. Aceste plantatii ofera locuri de munca comunitatii locale, in special femeilor care au astfel posibilitatea sa lucreze aproape de casele lor, fiind angajate ca tehnicieni de laborator, contabile sau personal de curatenie. Suntem mandri sa fim asociati cu o organizatie ce are un astfel de nivel de etica, lucrand cu grija si consideratie pentru comunitatea locala. In plus pentru a oferi locuri de munca regulate si o compensatie financiara corecta pentru toti angajatii, furnizorul nostru de nuci de cocos finanteaza si educatia locala si ofera pachete de provizii pentru a-si ajuta angajatii sa isi hraneasca intreaga familie.
Stiati ca...
Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 250 C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs?
Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.

Cantitate: 220

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!