Ulei hidratant natural pentru corp cu absorbtie rapida ( shower oil) Blue Line, 100 ml

Blue Line
6 Review-uri
139,00 Lei 129,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: IN PRECOMANDA cu livrare incepand din 5 Noiembrie 2021

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: BL01 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (6)
Uleiul hidratant BlueLine este primul produs din noua gamă de cosmetice lansate anul acesta de către Prăvălia Naturista.
Uleiul este 100% natural, fără niciun fel de chimicale, parabeni sau ingrediente ascunse.
Testat pentru câteva luni, înainte de lansare, feedback-ul clienţilor a fost că s-au îndrăgostit de el, fiind: hidratant, emolient, nu încarcă pielea şi nici nu rămâne senzaţia de gras excesiv pe piele.

Cantitate: 100 ml concentrat si ajunge pana la 6 saptamani de folosire!!!
Recipient: sticla cu pulverizator
Eticheta: in limba romana
NU contine chimicale, parabeni, este 100% natural, nu este testat pe animale.


De ce să alegi acest ulei de corp?
     
Uleiul hidratant cu arome de Vanilie, Santal si Portocala este un ulei de corp gândit pe mai multe niveluri:
  • Senzorial – susţine o piele catifelată printr-o combinaţie de 6 uleiuri hidratante purtătoare, de bază, într-o combinaţie unică, care să catifeleze pielea, să o hidrateze însă fără a o îngrăşa excesiv.
  • Olfactiv delicat, care duce cu gândul către aroma terapia modernă unde uleiurile esenţiale de Santal, Portocală şi Patchouli merg pe simţul intern de reglare şi armonizare a emoţiilor.
  • Parfum personal cu o aromă primară, delicată de Vanilie de Bourbon, şi urmată de o notă finală fresh de Portocală şi o undă dulce de Patchouli. O combinaţie îndrăzneaţă pentru o femeie modernă.
  • Recomandat să se folosească pe pielea umedă, imediat după dus, înainte ca pielea să se usuce, uleiul hidratant Blue Line, intra în filmul epidermic lăsând pielea hidratată exact cât este nevoie.
  • Completat la final cu Vitamina A şi E atât pentru o conservare naturală a produsului cât şi pentru îmbunătăţirea pielii cu antioxidanţii din aceste două vitamine.



Mod de utilizare: Se recomandă utilizarea lui pe pielea umeda imediat dupa dus, masând energic pana la intrarea in piele. Se poate folosi si pe pielea uscata insa efectul hidratant este diminuat. Nu folositi pe rana deschisa.
Cantitate: 100 ml
Ambalaj: sticla
Producator: sustinem producatorii locali si am ales sa producem acest podus prin intermediul Gradinei cu Dragoste, intr-o reteta exclusiva.
Nu contine parabeni, FARA componente sintetice, NU contine coloranti, NU este testat pe animale


Un COMBO de 6 uleiuri de bază format din:
 
Uleiul de migdale este folosit frecvent pentru tratarea pielii uscate, atenuează senzaţia de mâncărime cand pielea este foarte uscata.
Uleiul de migdale ajuta la păstrarea unui echilibru adecvat de umiditate al pielii si are o eficientă nutritivă superioară, fiind bogat în vitamine (A, B şi E), minerale şi acizi graşi importanţi (acid oleic, acid linoleic).
· previne îmbătrânirea prematură a pielii şi tenului;
· recomandat tuturor tipurilor de ten;
· hrăneşte şi hidratează tenul şi pielea în profunzime;

Uleiul de Susan are numeroşi compuşi naturali consideraţi importanţi pentru buna funcţionare a organismului cu numeroase beneficii pentru piele
Colagenul se afla la baza sănătăţii pielii. Zincul din uleiul de susan stimulează producţia de colagen, făcând ţesutul cutanat mai elastic şi mai fin. Cercetările arată, totodată, ca zincul este benefic în procesele naturale ale organismului şi poate ameliora simptomele afecţiunilor cutanate, fiind eficient în special în vindecarea mai rapidă a arsurilor solare.

Extract uleios de galbenele
Gălbenelele sunt plante medicinale cu rol important pentru îngrijirea pielii care au, poate, cea mai îndelungată istorie dintre toate plantele în ceea ce priveşte folosirea lor pentru tratarea şi îngrijirea pielii. Printre componentele atât de benefice conţinute de galbenele se numără: ulei volatil, carotinoide, flavonoizi, răşina, polizaharide, acizi aromatici, dar şi saponine, glicozide şi steroli.
Petalele florii de calendula conţin helianol, un component al alcoolilor triteptenici, care are un puternic efect antiinflamator atunci când este aplicat pe piele
Prezenta saponinelor, a răşinilor şi a uleiurilor esenţiale din flori conferă extractului de galbenele efecte antiseptice, de vindecare şi calmare, care sunt foarte benefice şi utile în tratarea pielii crăpate, inflamate, uscate sau degradate.

Uleiul de nucă de Macadamia este extrem de eficient în tratarea afecţiunilor pielii. Foarte hrănitor pentru piele, uleiul de Macadamia este o sursă extraordinară de calciu, conţine complexul de vitamine B, fosfor şi fier.
Are cea mai mare concentraţie de acid palmitoleic (acid gras monosaturat omega 7), acid care se găseşte din belşug în pielea noastră în anii tinereţii, dar care scade pe măsură ce înaintăm în vârstă.
Utilizarea constantă a uleiul de Macadamia vă conferii pielii supleţe şi elasticitate.
· hidratant şi emolient; se absoarbe foarte repede în piele
· amânata apariţia ridurilor datorită concentraţiei mari de acid palmitoleic şi de acid oleic
· tratează vergeturile, cicatricile şi iritaţiile, acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii.
· vindeca micile răni sau iritaţii fiind bogat în vitaminele A, B1, B2 şi E, minerale şi antioxidanţi

Uleiul de Jojoba este similar cu sebumul. Ceea ce-l face unic, fata de alte uleiuri obţinute din seminţe, este ca uleiul de jojoba este structural şi chimic similar cu sebumul uman, produs de glandele sebacee ale pielii, deoarece în mare parte sebumul este compus din mono esteri de ceară. În majoritatea cazurilor, mono esterii acţionează ca substitut pentru sebum, oferind beneficii similare sau chiar superioare pentru sănătate.
Are excelente proprietăţi emoliente şi hidratante, care, adăugate la stabilitatea proprietăţilor sale oxidative îl face să fie unul dintre ingredientele (uleiurile) de top conţinute de produsele cosmetice, însă, cu toate astea, există anumite aspecte pe care oamenii nu le cunosc.
Jojoba naturală, la fel ca şi celelalte grăsimi şi uleiuri extrase din plante, conţine tocoferol (vitamina E), despre care se ştie că este un antioxidant care anihilează radicalii liberi. Totuşi stabilitatea oxidativă de care a dat dovada jojoba este mult mai mare decât cea presupusa ca fiind datorată conţinutului de tocoferol, care este de 50 de părţi per milion. De aceea, oamenii de ştiinţă au concluzionat că jojoba conţine şi un alt antioxidant, care este mult mai puternic.

Ulei din sâmburi de struguri stimulează regenerarea celulară, are efect antioxidant, dermo nutritiv şi emolient. Fiind un ulei cu o consistenţă fină, uşoară, se absoarbe rapid în piele şi nu lasă urme grase. Este folosit ca soluţie de masaj pentru piele, pe care o hrăneşte, previne uscarea sa, ajută la menţinerea tinereţii şi a elasticităţii naturale..
  • hrănește și previne uscarea pielii
  • regenerează şi revitalizează pielea
  • previne și tratează celulita
  • stimulează producția de colagen


Cel de al doilea nivel in uleiul hidratant BlueLine este olfactiv, unde se imbina armonios uleiurile esentiale pentru a da o nota de parfum si aroma terapie.

Extract uleios de Vanilie de Bourbon. Dacă în trecut aztecii şi totonacii o utilizau ca stimulant şi afrodiziac, astăzi s-a dovedit că are mai degrabă efecte calmante.
Planta ar avea proprietăţi digestive şi liniştitoare asupra căilor respiratoria. Studii recente arată că s-ar putea extinde aria de aplicare a oleorezinei din vanilie. Aceasta ar da bune rezultate contra infecţiilor cutanate sau pentru cicatrizarea arsurilor.
Uleiul de vanilie, obţinut prin macerarea vaniliei în ulei vegetal este folosit în aromoterapie sau pentru masaj în amestec cu alte uleiuri vegetale şi da o senzaţie de linişte şi calm. De asemenea, combinate cu uleiul de Jojoba şi Macadamia, aduce pielii un miros liniştitor şi parfumat ca atunci când folosim o apă parfumată de corp.
Se pare că vanilia este eficientă în maladiile sistemului nervos, precum depresia, angoasa sau isteria.

Uleiul esential de Santal
Lemnul de santal este un nume dat unei clase de lemn parfumat care, spre deosebire de alte esenţe aromatice, îşi păstrează parfumul timp de decenii. Atât lemnul, cât și uleiul au fost foarte apreciate de secole, iar lemnul de santal are o istorie documentată a multor aplicații. Acesta a fost folosit în mod tradițional ca o tămâie în ceremoniile religioase și pentru îmbunătățirea meditației.
Lemnul de santal este foarte benefic pentru piele; poate ajuta la reducerea aspectului imperfecțiunilor pielii și promovează un ten sănătos și neted. Lemnul de santal are o aromă dulce, lemnoasă care poate spori starea de spirit și este frecvent utilizată în meditație pentru efectele sale de împământenire.
· Promovează aspectul sănătos, pielea netedă
· Reduce apariția cicatricilor și imperfecțiunilor pielii
· Îmbunătățește dispoziția
· Tonic sexual şi afrodiziac
Emoţional şi psihic, uleiul esenţial de santal este tonic şi afrodiziac, antidepresiv, reda armonia psihică şi mentală, echilibrează emoţiile şi relaxează sistemul nervos.Tulburări de somn reda pacea interioară, optimismul. Schimbări bruşte ale stării de spirit, mai ales pentru persoanele care trec prin perioade de tristeţe şi depresie, fără a avea un motiv întemeiat.

Uleiul esential de Patchouli 
Un membru al familiei de mentă, Patchouli este cunoscut pentru efectul benefic asupra imperfecțiunilor pielii, asigurând, de asemenea, un efect de echilibrare a emoțiilor.
Patchouli este o plantă arbust din familia mentei, cu tulpini care ajung la 60-90 cm înălțime și are flori mici, roz albe. Recunoscut cu ușurință pentru parfumul bogat și dulce, Patchouli este folosit în mod uzual în industria de parfumuri. Patchouli este benefic pentru piele în multe feluri. Acesta este adesea utilizat local pentru a ajuta la reducerea aspectului ridurilor, petelor și imperfecțiunilor minore ale pielii și pentru a promova un ten neted și strălucitor. Parfumul Patchouli oferă un efect echilibrat asupra emoțiilor.
• Efect de echilibrare asupra emoțiilor
• Promovează un ten neted și strălucitor
• Reduce apariția ridurilor, defectelor și imperfecțiunilor pielii

Ulei esential de Portocală dulce
Cu mai multe beneficii asupra sănătății și o aromă energizantă care poate stimula mintea și corpul.
Cu versatilitatea sa și aroma minunată de citrice, uleiul esențial de portocală este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale aroma terapeutice. Acesta a fost folosit ca un remediu popular în medicină tradiţională din întreaga Mediterană, India și China, de sute de ani, dacă nu chiar mii. 
Uleiul de portocale, ca și celelalte uleiuri citrice, provine de la coaja fructului și cercetările arată că coajă de portocală conține niveluri chiar mai mari de vitamina C decât fructul în sine! Acest lucru înseamnă că uleiul esențial de portocală este foarte benefic pentru combaterea semnelor îmbătrânirii, precum ridurile și petele întunecate.


Vitamina E

Vitamina E descrie de fapt 8 compuşi chimici diferiţi, care se numesc tocoferol. Alfa tocoferolul este cel mai activ dintre aceştia. Vitamina E este liposolubila, adică se dizolvă în grăsimi şi uleiuri. Faptul că este o vitamina liposolubilă înseamnă că organismul uman o poate stoca şi folosi apoi, în funcţie de nevoi. 
Vitamina E se regăsește în multe dintre produsele de înfrumusețare datorită proprietăților sale benefice pentru piele, dar și datorită faptului că acționează ca un stabilizator și prelungește termenul de garanție al unor produse.
Specialiștii în dermatologie și frumusețe folosesc vitamina E pentru îngrijirea pielii de mai bine de 50 de ani, iar studiile făcute în domeniu au confirmat efectele benefice ale acestei vitamine în tratarea eczemelor, arsurilor, cicatricelor și rănilor.
Vitamina E nu numai că hidratează pielea, însă luptă și împotriva radicalilor liberi, prevenind astfel îmbătrânirea prematură a pielii și contribuind la reducerea ridurilor.

Rolul şi beneficiile retinolului ( Vitamina A) pentru piele
Vitamina A este benefică atât pentru piele, cât şi pentru menţinerea vederii sănătoase ori pentru fortificarea sistemului imunitar. Însă retinolul este cel mai renumit pentru beneficiile pe care le are pentru piele.
Controlează nivelul de sebum, reduce inflamaţia la nivelul pielii şi are capacitatea de a vindeca acneea şi urmele acesteia, mai ales atunci când este combinată cu vitaminele E şi C.
Retinolul (forma activă a vitaminei A) are capacitatea de a stimula producţia de colagen şi de elastină, substanţe esenţiale pentru menţinerea elasticităţii pielii.
După cum am precizat, vitamina A stimulează producţia de colagen şi de elastină, dar reface şi bariera lipidică a pielii.



 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie verificata

Ana,

Il folosesc cam de o luna si inca mai in sticla aproape jumate. Ma gandeam ca 100 de ml e putin dar nici pe departe.
Mirosul este exceptional. Vanilia miroase subtil iar portocala se simte pe final. Il ador pe bune

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Ina Cosma,

Il tin in poseta :) :)) atat de mult imi place

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Cristina B,

Simt parfumul lui si a doua zi. Este minunat. Va recomanda cu cea mai mare placere!

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Cristina,

Miroase fresh. Nu mai folosesc parfum dupa dus

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Ruxandra Roman,

:) un deliciu pentru piele

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Cristina Ioanis,

Miroase divin! Este exact cat trebuie de hranitor iar mirosul subtil de vanilie e exact ce trebuie.

Raspunde

A fost util acest review?

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!