Echilibrarea chakrelor

Afiseaza: 1-21 din 28 produse

 Filtre
Sistemul Chakra întruchipează energia pe care o folosim pentru a trăi, a iubi, a lucra, a ne juca, a studia, a medita și pentru a realiza toate activitățile noastre zilnice. Fiecare chakră este legată de anumite zone ale creierului și ale unor părți ale corpului.
Sistemul Chakra are o importanță fundamentală pentru bunăstarea noastră. Totul se va desfășura fără probleme atunci când este echilibrat, dar un dezechilibru al uneia sau mai multor chakre va afecta corpul și mintea noastră până când acestea degenerează și va duce la boli complexe. Putem reechilibra o situație stresantă numai dacă identificăm Chakra stresată sau dezechilibrată.
În baza unui angajament pe termen lung față de această disciplină antică holistică bazată pe mulți ani de cercetare și experiență practică, Fiore D'Oriente a creat un sistem complet de Chakra, cunoscut sub numele de Sistemul de Rebalansare a Chakrelor (SRC).
SRC este o metodă naturală și eficientă de a reechilibra complet Chakrele cu ușurință.
SRC vă permite să verificați și să tratați Chakrele acasă. Testul Chakra Fiore D'Oriente și Parfumurile Vibraționale naturale oferă informații specifice care vă ajută în aplicarea acestui sistem.
De ce să alegem parfumurile vibraționale?
Deoarece au fost folosite de sute de ani, experimentele au demonstrat că medicamentele farmaceutice nu reechilibrează chakrele. Chakrele pot fi reechilibrate de vibrații, care lucrează prin atracție și reacție.
Parfumurile făcute de maeștri, precum și gândirea pozitivă provoacă vibrații benefice. Totodată, muzica, exercițiile de yoga și culorile emit vibrații. Dacă cunoaștem intervalul vibrațional al chakrei dezechilibrate, vom căuta vibrația relativă, indiferent de sursa acesteia.
Acesta este totul despre sistemul de reechilibrare a chakrelor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!