Lemn sfant pentru fumigatie Palo Santo (Burserea Graveolens) - Fiore D'Oriente

Fiore D'Oriente
nou
29,00 Lei

Cantitate: 15 g


Stoc epuizat
Cod Produs: FD85a Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Palo Santo - Burserea Graveolens
De ce lemnul sfant – Palo Santo este atat de special
1. Scoarţa este desprinsă de pe trunchi doar după ce copacul moare în mod natural, după o existenţă de circa 80-90 de ani. Odată cu uscarea acestuia, trunchiul este păstrat fără să fie atins, între 5 şi 20 de ani, pentru a-şi încheia ciclul vital şi pentru a le permite proprietăţilor sale medicinale şi mistice să fie emanate.
2. Mirosul acestei scoarţe te poate ajuta să te înalţi spiritual, să te umpli de fericire şi speranţă. Asta deoarece această esenţă te ajută să-ţi cureți aura şi să construieşti o legătură mai profundă cu universul, în timpul şedinţelor de meditaţie sau de rugăciune.
3. Vei avea o senzaţie mult mai profundă de pace şi de linişte interioară. În plus, şamanii şi liderii spirituali sud americani cred că lemnul de palo alto ajută în procesele creative şi poate aduce noroc.
4. Uleiul esenţial de lemn sfânt are calităţi antiinflamatorii şi antibacteriene. De aceea, poate fi folosit cu succes în masajul medical, pentru a reduce durerile musculare şi pe cele de încheieturi, precum şi inflamaţiile de toate felurile.
5. Deşi vorbim de un lemn cunoscut de secole, este foarte posibil ca binefacerile sale să nu fie bănuite în întregime. Încă se efectuează studii clinice pentru a determina proprietăţile anticancerigene ale acestei scoarţe mistice şi ale compusului d-limonene, prezent în cantităţi mari în acest lemn.
Utilizări:
Acest copac a fost folosit din timpuri străvechi, inclusiv de către Incași, ca un remediu pentru purificarea spirituală și pentru a curăța spațiile de energie negativă.
Respinge țânțarii șimuștele.
Este leac împotriva anxietății și depresiei.
Armonizează corpul, mintea și spiritul și ajută restabilirea echilibrului interior; din acest motiv se numește „mirosul sufletului”.
Origine: Ecuador
Formă: Lemn
Cum se foloseste:
– Ardeţi unul sau două beţişoare odată! Ţineţi beţişorul într-un unghi de 45 de grade şi aprindeţi-l. Lăsaţi-l să ardă timp de 45 de secunde, apoi stingeţi-l şi lăsaţi fumul să se împrăştie.
– Închideţi toate uşile şi ferestrele, pentru a păstra fumul în interiorul camerei.
– Setaţi un scop pentru această purificare şi recitaţi o rugăciune, o mantră sau o incantaţie cu voce tare.
– Mergeți prin toată casa , inclusiv în baie sau în bucătărie. Insistaţi asupra ferestrelor, uşilor şi ţevilor, acele zone cu acces către exteriorul casei.
– După ce terminaţi, puneţi restul beţişoarelor într-un recipient rezistent la foc (metal sau lut) şi lăsaţi-le să ardă într-un loc sigur, departe de mobilă, peste noapte.
– Dimineaţa, deschideţi toate uşile şi ferestrele şi aerisiţi. Veţi scăpa atât de excesul de fum, cât şi de energiile negative din casă.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!