Manuka Health Miere de Manuka MGO™ 400+ (500g) Manuka Health - produs in Noua Zeelanda

-11%
419,00 Lei   375,00 Lei
Momentan indisponibil
Cod Produs: 10187 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

MIERE MANUKA MGO 400+
Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de Manuka MGO™ 550+ prezintă nivel maxim de activitate și se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.
Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 400+*
Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 400+, adică minim 400mg/kg.
Mierea MGO™ 400+ are un nivel superior cu activitate foarte ridicată. Acest tip de miere se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care au o rezistență sporită la tratamente.
Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate:
•    Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor
•    Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită
•    Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare
•    Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec
•    Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață.
Administrare:
•    Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.
•    Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă
•    Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.
În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor după vârsta de 1 an.
Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.
Ce este mierea de Manuka?
Mierea de Manuka, un produs unic în lume, este adunată şi preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă.
Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse.
Datorită proprietăților antibacteriene ieșite din comun, mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, având uneori o eficiență chiar și de 50 de ori mai mare decât a antibioticelor clasice din farmacii. Spre exemplu, capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA este mai mare decât a antibioticelor care se folosesc de obicei.
Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka
MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.
MGO™ este prescurtarea denumirii științifice a substanței active prezentă în mierea de Manuka (metilglioxal). Această componentă terapeutică are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. Acest factor este o constantă în mierea de Manuka și se măsoară în mg/kg.
MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă.
Factorul MGO™ 100+ este recomandat pentru întărirea imunității.
Factorul MGO™ 250+ este ideal pentru creșterea imunității și tratarea unor afecțiuni minore (dureri de gât, febră, migrene, alergii, răceli ușoare etc.)
Factorul MGO™ 400+ este recomandat în tratarea infecțiilor rezistente, a inflamațiilor, a acidității din stomac sau refluxului gastric.
Factorul MGO™ 550+ este ideal în tratarea infecțiilor precum cele cu stafilococ auriu, helicobacter pylori, candida sau a infecțiilor uzuale rezistente care au fost tratate și cu antibiotic.

Cantitate: 500

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!