Manuka Health Pasta de dinti cu Manuka MGO™ 400+, Propolis BIO30™ si ulei de Manuka - 100g Manuka Health

39,90 Lei
Momentan indisponibil
Cod Produs: 10189 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

PASTĂ DE DINȚI CU MANUKA MGO 400+, PROPOLIS BIO30™ ȘI ULEI DE MANUKA
Reţeta unui zâmbet frumos şi sănătos! Prin uimitoarea sa putere antibacteriană, mierea de Manuka împiedică formarea plăcii dentare, protejând astfel împotriva cariilor.
Beneficiile pastei de dinți cu Manuka MGO™ 400+, propolis BIO30™ și ulei de Manuka*:
Datorită proprietății antibacteriane a mierii de Manuka, Pasta de dinți cu Manuka MGO™ 400+, propolis BIO30™ și ulei de Manuka împiedică formarea plăcii dentare, protejând astfel împotriva cariilor. În plus, contribuie la sănătatea gingiilor, prevenind şi ameliorând efectele parodontozei. Toate acestea sunt completate de acţiunea protectoare, dezinfectantă şi antiinflamatoare a propolisului.
Pasta de dinţi Manuka Health cu ulei de Manuka combină trei ingrediente naturale active care te ajută să îți păstrezi un zâmbet sănătos și frumos:  
•    Propolis BIO30™ cu un mare conţinut de Bioflavonoide certificat la 30mg/g - pentru o igienă orală eficientă
•    Acţiunea unică a Mierii de Manuka MGO™ 400+
•    Uleiul esențial de Manuka ajută la menţinerea sănătăţii dinţilor şi a gingiilor, oferind un gust minunat şi o senzaţie de proaspăt curat.
Notă: Pasta de dinţi cu Manuka MGO™ 400+, propolis BIO30™ și ulei de Manuka nu conţine fluor!  
Atenţionare: Propolisul poate cauza reacţii alergice. În acest caz, întrerupeţi utilizarea!
Administrare: Pentru rezultate bune, spălaţi-vă pe dinţi după fiecare masă!
Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros.
Ce este mierea de Manuka?
Mierea de Manuka este o miere monofloră, adunată și preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă. Din nectarul cules, albinele prepară o miere de un portocaliu opac cu gust ușor caramelizat de eucalipt.
Datorită proprietăților sale medicale, mierea de Manuka a fost utilizată de către triburile Maori și primii coloniști europeni cu mult timp înainte ca aceasta să fie cercetată de către medicina modernă.
Cercetările ulterioare au decoperit faptul că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatoare și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate.Prin uimitoarea sa putere antibacteriană, Mierea de Manuka împiedică formarea plăcii dentare, protejând astfel împotriva cariilor. În plus, contribuie la sănătatea gingiilor, prevenind şi ameliorând efectele parodontozei. Toate acestea sunt completate de acţiunea protectoare, dezinfectantă şi antiinflamatoare a propolisului.
Ce înseamnă MGO™?
MGO™ este prescurtarea denumirii științifice a substanței active prezentă în mierea de Manuka (metilglioxal). Această componentă terapeutică are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. Acest factor este o constantă în mierea de Manuka și se măsoară în mg/kg.
MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă.
Factorul MGO™ 400+ este recomandat în tratarea infecțiilor rezistente, a inflamațiilor, a acidității din stomac sau refluxului gastric.

Cantitate: 100

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!