Suplimente

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

De ce să alegi suplimente alimentare? Pentru că pe lângă energia pe care o obține în mod natural din mâncare, corpul tău mai are nevoie de câteva substanțe benefice care să-l ajute să funcționeze în mod optim. Iar dacă nu reușești să îți atingi necesarul de nutrienți, suplimentele organice vor veni să completeze ceea ce lipsește.

În fiecare zi, avem nevoie de o serie de substanțe care să se asigure că organismul nostru are destulă putere cât să facă față oricărei provocări. Calciu și vitamina D pentru oase, acid folic pentru a produce noi celule și a le întreține pe cele deja existente, vitamina A pentru un sistem imunitar și o vedere perfectă, iar lista poate continua. Cu puțin ajutor din partea suplimentelor nutritive, putem obține aceste substanțe atât de benefice și chiar mai mult. Ele vin în completarea dietei noastre zilnice și nu ar trebui să lipsească din nicio poșetă, rucsac sau servietă.

De-a lungul anilor, oamenii de știință le-au arătat chiar și celor mai sceptice persoane că suplimentele alimentare nu sunt atât de nocive și ciudate așa cum se credea. Studiile au indicat faptul că suplimentele care conțin vitamina D ajută la prevenirea bolilor precum cancerul, diabetul, depresia și chiar banala gripă. Iar cele care conțin acidul gras Omega-3, se laudă cu eficiența cu care îți apără corpul de infarct și îți ține inima sănătoasă. Cât despre antioxidanți (vitamina C, E și betacaroten), se aude numai de bine - previn apariția afecțiunilor de inimă, a cancerului și chiar a cumplitei boli Alzheimer.

Suplimente Alimentare de la Prăvălia Naturistă 

Cu un catalog cuprinzător de suplimente ieftine, Prăvălia Naturistă îți pune la dispoziție o serie de pastile și siropuri care te vor ajuta cu diferitele probleme de sănătate. Fie că suferi de afecțiuni hormonale, infecții ale tractului urinar sau doar ai nevoie de un surplus de vitamine și minerale, echipa noastră îți oferă o gamă completă de suplimente online care îți vor oferi cel mai bun cadou: o sănătate de invidiat.

Prăvălia Naturistă este singura ta oprire pentru suplimente bune la toate, atât pentru tine cât și pentru familia ta. Folosim doar produse din ingrediente naturale pentru că știm cât de mult contează asta pentru tine. Noi avem grijă de sănătatea ta și a celor dragi, oferindu-ți o selecție excelentă de suplimente alimentare care vor combate chiar și o banală, siropuri și pastile care se vor asigura că ești sănătos-tun. 

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!