doTerra Ulei esential de Hinoki 5 ml doTERRA – calmant pentru piele si minte

-5% nou
165,00 Lei   156,75 Lei
Momentan indisponibil
Cod Produs: UES321 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ulei esential de Hinoki 5 ml doTERRA – calmant pentru piele si minte
Derivat din lemnul unei specii de chiparos japonez Hinoki, uleiul esențial Hinoki este calmant pentru piele, minte și are un parfum relaxant.
În Japonia, uleiul este utilizat în băi pentru relaxare. Lemnul este folosit de sute de ani pentru construirea de altare și temple și este folosit și astăzi în industria lemnului. Practicile noastre sustenabile de obținere a materiilor prime în asociere cu programele de gestionare a pădurilor din Japonia susțin controlul suprapopulării cu arbori Hinoki. doTERRA folosește resturile de lemn din industria lemnului, asigurându-se astfel că nicio parte din arbori nu este risipită. Procesul susține și crearea unui număr mai mare de locuri de muncă în zonele rurale. Acest ulei esențial premium unic continuă să ofere beneficii locuitorilor din țara sa de origine și acum poate face parte și din colecția ta de uleiuri esențiale.
Un studiu efectuat la Chibi University din Japonia a arătat că aroma de Hinoki are efect de realaxare atunci când este inhalată, iar conform unui alt studiu, uleiul esenţial obţinut din această specie poate fi utilizat şi ca insecticid nedăunător oamenilor.
Uleiul esenţial de Hinoki mai este recomanadat şi pentru efectele sale înălţătoare şi reconfortante. Un alt studiu arată că aromaterapia cu acest ulei esenţial deschide mintea unor noi perspective.
Ce aduce in sufletul nostru: rabdare cu propria persoana, stabilitate, sentimentul de a fi intreg, ancorare, acceptare, implinire, relaxare, putere, potentialitate, conectare spirituala, conectare cu ceilalti, auto-respect, aliniere cu adevarul, verticalitate
Proprietati: Anti-infectios, antiseptic, antiviral, dezinfectant, repelent.
Beneficii:
· Sustine sistemul respirator, reducand congestia
· Ajuta circulatia sanguina
· Reduce aspectul ridurilor
· Sustine un nivel optim al bacteriilor
· Imbunatateste aspectul cicatricilor
· Imbunatateste cresterea capilara
· Sustine refacerea epiteliala (cicatrizant, refacerea tesutului epitelial dupa o trauma)
· Repelent
· Ajuta la relaxare
· Reduce anxietatea
· Ne reconecteaza cu forta interioara
· Simbolizeaza puterea si ne da forta sa ne urmam visele
Principalii constituenti:  a-Cadinol,  T-Muurolol, Gamma-Cadinene, Omega-Cadinene, T-Cadinol, Cadin-1(10)-en-4,B-ol,  a-Muurolene, B-Caryophyllene Alcohol

Cantitate-2: 5 ml

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!