Ulei pentru Chakra nr.4 - Anahata - Fiore D'Oriente

Fiore D'Oriente
nou
69,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: FD11 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Chakroil Nr. 4 - Anahata - 10 ml
Chakroil sunt uleiurile celor 7 chakre. Aceste amestecuri sunt preparate după principiile antice ale remediului holistic natural și sunt compuse din uleiuri esențiale de calitate superioară amestecate cu ulei de jojoba presat la rece. Vibrațiile Chakroil sunt de o mare valoare datorită procesului de pregătire complexă. Utilizarea constantă a uleiurilor din gama Chakroil (2-3 picături acolo unde
este necesar împreună cu un masaj ușor) armonizează sistemul energetic. Aceste uleiuri pot fi folosite și pe talpă (prima chakră) și pe gleznă (a doua chakră). În plus, Uleiurile din gama Chakroil pot fi utilizate și pe antebrațul dvs. pentru a da o vibrație stabilă sistemului nostru psihofizic (aromaterapie).
CHAKRA N°4 - ANAHATA
  • Bucurați-vă de viața de dragoste și de întâlnirile favorabile
  • Pentru o atmosferă plăcută în casă
  • A iubi și a fi iubit sincer
  • Analizarea proiectelor și a ideilor privind societatea
  • Pentru a vă proteja de emoțiile negative
  • Pentru a exprima sensibilitatea
  • Dezechilibrul acestei chakre
Ingrediente: Buxus Chinensis (Jojoba), Salvia Officinalis (Sage), Juniperus Communis (Juniper), Citrus Aurantium Bigaradia (Petitgrain), Citrus Sinensis (Sweet Orange), Helychrysum Angustifolium(Everlasting Oil), Citral, Geraniol, Limonene, Linalool.
SEMNIFICAȚIE: “Centrul sunetului nenăscut.”
LOCALIZARE: În centrul toracelui, la nivelul inimii fizice
CORELATIA FIZICĂ: Conectată la functiile cardiace, respiratorii si imunitare. Inima, cavitatea toracică, percepția cutanată și tactilă, plămânii - tuburile bronhice, sistemul circulator, umărul - brațele - mâinile (partea interioară), timusul, celulele albe din sânge.
EGO: Eul se manifestă ca identificare cu obiectul iubirii și iubirii în sine sau este opus. Dezvoltarea potențialului celei de-a 4-a Chakre ne pune în legătură cu spații care în mod normal sunt inconștiente, făcând posibilă transformarea reacțiilor automate în acțiuni creative.
ELEMENT: Aer, stare gazoasă.
CULOARE: Predominant: VERDE; complementar: ROȘU.
ACTIVITATE: odihnă și calm; senzații liniștite, senine și echilibrate. Emoții armonioase, compasiune, iubire necondiționată, generozitate, acceptare și iertare. Echilibrarea sistemului nervos, reducerea febrei, dezinfectant, decongestionant. Vindecare. Activitatea negativă include invidia, avariția, gelozia.
ALTE CALITĂȚI: A simți, iubire, armonie, proiecte de bunăstare socială, sensibilitate, neutralizare a sentimentelor negative și distructive, demnitate, calm. Simț tactil.
DOMENII DE INTERES: Contact. Unifică forța în cel mai mare sens. Dragoste care exprimă capacitatea de integrare. Pătrunde și modifică structurile și barierele Eului. Unitate și alianță cu forțele subtile și ascunse ale lumilor spirituale și naturale. Voință ca un vehicul pentru energiile materiale și credință pentru cele spirituale. Modificați realitatea din interior.
PROBLEME LEGATE DE SĂNĂTATE: Alergii, anxietate, astm, sistem imunitar slăbit, probleme autoimune, dispnee, probleme circulatorii, tulburări cutanate, accident vascular cerebral, infarct miocardic, ischemie. Egoismul emoțional, indiferența, răceală extremă (emoțională), negare, masochism, înstrăinare, lipsa de empatie, incapacitate de a gestiona relațiile interpersonale, îndemnuri puternice de auto-distrugere.
SIMBOLURI: Stea cu șase colțuri; aer, nori, fum, păsări colorate, orizont, spații deschise, flăcări permanente, spații sacre (în special cele circulare), peșteri sacre, păsări colorate cu aripi mari.
VISE: Vise de zbor, alergând cu mare ușurință, aflându-se la vârful unui deal, munte sau înălțime, a iubi sau a fi iubit, fiind în loc închis și adânc care este foarte liniștit, culori foarte vii, vise profetice despre rude , prieteni, cunoștințe sau despre tine însuți (ca atnci când visezi că întâlnești pe cineva și apoi îi întâlnești cu adevărat).
STARE MENTALĂ POZITIVĂ: Iubire, compasiune.
STARE MENTALĂ NEGATIVĂ: Invidie, vină, aversiune.
REECHILIBRARE.
ALIMENTE: Legume, legume cu frunze.
EXERCIȚII DE YOGA: TRIKONASANA (poziție triunghi frontal), PARSVATRIKONASANA (poziție triunghi lateral), MERUDANDAVAKRASANA (arcuirea coloanei vertebrale).
RESPIRAȚIE: Toracică pentru câteva minute în fiecare zi.
MASAJ: Aplicați sau solicitați cuiva să aplice Chakroil nr. 4 (diluat în ulei de jojoba sau de migdale, de obicei 1:10) prin masaj pe părțile corpului legate de chakră (vezi protocolul profesional adecvat).
VIZUALIZARE: Culoarea VERDE timp de câteva minute, poate cu ajutorul unui stimul vizual.
PRACTICĂ: Cântă mantra OM câteva minute în fiecare zi.
AFIRMAȚIE: "Sentimentele mele se manifestă și se extind fără să întâmpine obstacole, mărind binele și frumusețea în mine și în lume".
CHAKROIL: Aplică Chakroil nr. 4 cu moderație pe încheieturi și pe anumite puncte ale chakrei.
BEȚIȘOARELE CHAKRA: Aprindeți bețișoarele corespunzătoare periodic, în timpul activităților, exercițiilor sau meditației conexe.

Cantitate: 10 ml

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!