Ulei pentru Chakra nr. 1 - Muladhara - Fiore D'Oriente

Fiore D'Oriente
nou
69,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: FD8 Ai nevoie de ajutor? 0787.623.373
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Chakroil Nr. 1 - Muladhara - 10 ml
Chakroil sunt uleiurile celor 7 chakre. Aceste amestecuri sunt preparate după principiile antice ale remediului holistic natural și sunt compuse din uleiuri esențiale de calitate superioară amestecate cu ulei de jojoba presat la rece. Vibrațiile Chakroil sunt de o mare valoare datorită procesului de pregătire complexă. Utilizarea constantă a uleiurilor din gama Chakroil (2-3 picături acolo unde
este necesar împreună cu un masaj ușor) armonizează sistemul energetic. Aceste uleiuri pot fi folosite și pe talpă (prima chakră) și pe gleznă (a doua chakră). În plus, Uleiurile din gama Chakroil pot fi utilizate și pe antebrațul dvs. pentru a da o vibrație stabilă sistemului nostru psihofizic (aromaterapie).
CHAKRA N°1 - MULADHARA
  • Carieră instabilă
  • Probleme acasă sau cu statutul
  • A lua decizii importante pentru viitor
  • Cheltuieli și lucruri de realizat
  • Căutarea stabilității
  • Antenament sportiv și concentrare
  • Dezechilibrul acestei chakre
Ingrediente: Buxus Chinensis (Jojoba), Pogostemon Cablin (Patchouli), Vetiveria Zizanaides (Vetivert), Citrus Sinensis (Sweet Orange), Juniperus Communis (Juniper), Styrax Officinale (Storax), Boswellia Carterii (Frankincense), Citral, Limonene, Linalool.
SEMNIFICAȚIE: ”scop”, ”rădăcini”
LOCALIZARE: la baza coloanei vertebrale
CORELAȚIA FIZICĂ: corpul ca întreg; în special glandele suprarenale, sângele (elementele figurate), sistemul articular-osos, membrana celulară și epiderma, dinții și unghiile; nasul și funcția olfactivă, plexul coccigian, perineul, partea inferioară și posterioară a pelvisului, gluteus maximus și partea din spate a mușchilor picioarelor; picioarele și în special călcâiele; rectul.
EGO: Eul se identifică cu corpul fizic. Instinctul animalic de supraviețuire.
ELEMENT: Pământ; substanță solidă. Caracteristica dominantă a energiei primei Chakre este "capacitatea de coeziune", "capacitatea de densificare", "a solidifica și a da consistență".
CULOARE: predominant: ROSU; complementar: VERDE
ACTIVITATE: sprijină spiritul de auto-conservare și supraviețuire, curaj, instinct, contact cu Pământul. Are un efect stimulativ și crește vitalitatea, sănătatea și energia fizică. Activitatea negativă a acesteia include nervozitate, comportament violent, iritabilitate, frustrare.
ALTE CALITĂȚI: muncă, acasă, cumpărături, planificare financiară, mijloace de trăi, împământare, stabilitate, soliditate, activitate fizică. Simț olfactiv.
DOMENII DE INTERES: Corpul și bunăstarea acestuia, satisfacerea nevoilor de bază.
Probleme legate de sănătate: artroză, artrită, lipsă de energie, calculi biliari, slăbiciune, postură necorespunzătoare, dureri de genunchi și spate, hemoroizi, rău de mașină și rău de mare, înfățișare uscățivă sau obezitate, pioree, prostatită, sciatică, oboseală cronică, constipație. Autarhia psihologică, dificultate în învățare și în relații, egoism, zgomot, incapacitatea de a se confrunta cu realitatea, insecuritate materială, hipotensiune, letargie, respingerea schimbării, stagnarea psihologică, anxietatea legată de obiecte.
SIMBOLURI: pătrate; baza unei coloane, a unui munte, a unei piramide;
fundația unei case; rădăcini de copaci.
VISE: a fi jefuit, a mânca, a cădea, a nu găsi obiecte sau a le găsi distruse, a câștiga la loterie, a fi închis, a visa despre gândaci, viermi, șerpi,
a visa că nu te poți mișca, etc.
STARE MENTALĂ POZITIVĂ: perseverență, stabilitate, răbdare.
STARE MENTALĂ NEGATIVĂ: frică paralizantă și lăcomie
REECHILIBRARE:
PRODUSE ALIMENTARE: produse cu un conținut ridicat de proteine, carne, ouă, pește, leguminoase, grăsimi.
EXERCIȚII DE YOGA: VRKSASANA (poziția copacului), UTKATASANA (poziția scaunului), PADANGUSTHASTHITANITAMASANA (poziția ghemuită), VAJRASANA (poziția fulger)
RESPIRAȚIE: Exercițiul respiratiei abdominale - întins, așezat și în picioare, pentru a stimula si masa întreaga zona de la pubis la diafragm.
MASAJ: Aplicați sau solicitați cuiva să aplice Chakroil nr. 1 (diluat în ulei de jojoba sau de migdale, de obicei 1:10) prin masaj pe părțile corpului corespunzătoare chakrei (vezi protocolul profesional adecvat).
VIZUALIZARE: Culoarea roșie, pentru câteva minute, poate cu ajutorul unui stimul vizual.
PRACTICĂ: Rafinați-vă simțul olfactiv încercând să recunoașteți mirosurile din jurul vostru și încercând să le conectați la senzațiile, emoțiile și sentimentele pe care vi le provoacă.
AFIRMAȚIE: "Toate nevoile mele sunt satisfăcute în armonie cu ritmurile naturii".
CHAKROIL: Aplicați Chakroil nr. 1 în mod spontan pe încheieturi și pe puncte specifice chakrei.
BEȚIȘOARELE CHAKRA: Aprindeți bețișoarele corespunzătoare periodic, în
timpul activităților, exercițiilor sau meditației conexe.

Cantitate: 10 ml

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!